Avui tancat
Demà obert: 09:00-13:00 h , 17:00-20:00 h

Història

Qui som


Farmàcia Portús va començar la seva activitat el 20 de desembre de l’any 1994 sota la titularitat de Joan Portús i Noguera.

En el transcurs d’aquests anys han estat moltes les persones que han passat per aquest espai de salut localitzat a la Plaça Balmes número 1 de Les Masies de Voltregà. Totes aquestes persones han estat i continuen sent la nostra raó de ser, l’estímul per a millorar la nostra activitat diàriament.

L’equip actual tenim el compromís de continuar treballant i creixent de la mateixa manera, és a dir, amb la màxima professionalitat i entusiasme per tal de fer de l’excel·lència en l’atenció i el servei, la nostra màxima prioritat.


Missió
Farmàcia Portús és un espai de salut que té com a finalitat millorar el benestar de les persones mitjançant una cartera de serveis i de productes caracteritzats per la seva qualitat, seguretat i innovació.

Valors 

PERSONES

El nostre referent son les persones. Tota la nostra activitat està orientada a satisfer les seves necessitats i a oferir-los des de la nostra farmàcia una millor qualitat de vida basada en una atenció professional de qualitat i màxima confiança.

SALUT

Orientem els nostres serveis a millorar la qualitat de vida dels nostres clients, ajudant-los a mantenir i incrementar un bon estat de salut.

CONFIANÇA

Volem acompanyar-vos en tot moment per a resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir relacionat amb la vostra medicació, així com també amb el manteniment i millora del vostre estat de salut.

QUALITAT I SERVEI

Treballem per millorar la qualitat de vida dels clients i per això vetllem sempre per garantitzar la qualitat i la seguretat dels nostres productes i serveis. Aquesta prioritat és la que guia en tot moment el nostre treball diari. Apostem per a les noves tecnologies com a mitjà per assegurar la millora contínua en el servei als nostres clients.

CAPACITACIÓ

Comptem amb un equip de professionals immersos en un procés de formació continuada per tal de poder oferir als nostres clients una atenció de màxima qualitat.

INNOVACIÓ

Conscients dels canvis d’estil de vida que es produeixen a la nostra societat i considerant les expectatives dels nostres clients, incorporem a la nostra gestió diària les últimes eines tecnològiques amb l’objectiu de canalitzar la nostra activitat cap a l’excel·lència.

SOLIDARITAT

El nostre principal objectiu és treballar pel benestar de les persones, i en aquest sentit també intentem col·laborar sempre amb totes aquelles accions de caràcter solidari de la nostra comunitat.

RESPECTE AMB EL MEDI AMBIENT

Som respectuosos amb la natura i el nostre entorn en el qual desenvolupem la nostra activitat, vetllant en tot moment per la conservació del medi ambient.