Blog

ÉS EL MOMENT DE REFORÇAR EL NOSTRE SISTEMA IMMUNITARI
15 de Maig del 2020

ÉS EL MOMENT DE REFORÇAR EL NOSTRE SISTEMA IMMUNITARI

Després de dos mesos llargs de confinament, es el moment de reforçar el nostre sistema immunitari mitjançant els aliments funcionals. Saps què son?

Llegir més
QUÈ ÉS LA TOS?
19 de Gener del 2019

QUÈ ÉS LA TOS?

Hem de saber que la tos és un mecanisme de defensa que té el nostre cos per tal de protegir el nostre aparell respiratori tot netejant les vies respiratòries.

Llegir més
Què és l'al·lèrgia?
27 de Març del 2018

QUÈ ÉS L'AL·LÈRGIA?

Podem definir l'al·lèrgia com la reacció immunològica que desencadena l'organisme cap a una substància o grup de substàncies normalment inofensives. Aquestes substàncies poden ser molt variades, com ara: pol·len, els propis medicaments, espores de les flors, la pols, etc. Normalment, però, és durant la primavera on es presenten més casos d'al·lèrgies i com a tals poden ser tractades amb diversos productes naturals o en casos més acusats amb l'ajuda de medicaments.

Llegir més
Què en sabem de la grip?
5 de Gener del 2018

QUÈ EN SABEM DE LA GRIP?

La grip és una malaltia de transmissió aguda que afecta les vies respiratòries superiors. En persones sanes no sol donar complicacions importants, però cal anar en compte quan es tracta de persones grans o en el cas de pacients d'alt risc com poden ser les persones diabètiques, amb insuficiències cardíaques, asmàtiques, o també en el cas dels nadons.

Llegir més
Positiu!!! I ara què?
2 de Juny del 2015

POSITIU!!! I ARA QUÈ?

Doncs ara toca cuidar-se. Per dintre i per fora. Des de les primeres setmanes d’embaràs hi han canvis importants al cos. Les responsables són les hormones, la Gonadotropina Coriònica Humana (HCG), la progesterona, els estrògens i la Somatotropina Coriònica Humana (HPL) l’ augment de les quals va encaminat a produir un embaràs correcte. Els primers símptomes més o menys incòmodes: mareig, nàusees, cansament i somnolència van lligats als nivells d’aquestes, així com els canvis a la pell que es pateixen durant i després de l’embaràs.

Llegir més