Avui obert: 09:00-13:00, 17:00-20:00
Demà obert: 09:00-13:00, 17:00-20:00

Cosmètica Natural

Temps de lectura 2 min.
Cosmètica Natural

28 Juliol 2021

La cosmètica natural es basa en productes que no han estat testats en animals, utilitza processos de transformació i elaboració respectuosos amb el medi ambient, fa servir embalatges eco-responsables, i de base, té un mínim del 90% dels seus ingredients d’origen natural.

Normalment són productes que procedeixen de l’agricultura ecològica.

Per poder reconèixer i garantir fàcilment la cosmètica natural, a molts països existeixen certificatsque així ho acrediten. Per exemple, a Espanya i França existeixen els certificats "Cosmebio" i "Ecocert". Aquests certificats també inclouen tant l’etiquetatge com el propi packaging (l’envàs).

Val a dir, però, que tots els certificats permeten un mínim de productes necessaris de síntesi que és del 10%. Aquests productes permesos no poden en cap cas estar inclosos a les anomenades “llistes restringides”; és a dir, productes no permesos ni a proporcions ínfimes.

Per què utilitzar cosmètica ecològica o natural?

Cada vegada hi ha un nombre més extens de persones que presenten problemes a la pell. Solen ser problemes menors, moltes vegades esporàdics, associats a algun tipus d’al·lèrgia, desequilibris hormonals, pells atòpiques, etc. Segons els experts, aquest augment de les manifestacions dèrmiques pot estar associat a l’ús indiscriminat de productes químics.

En aquestes circumstàncies, la utilització de productes cosmètics naturals o ecològics pot resultar d’especial interès.

Val a dir que la qualitat dels cosmètics ben formulats a base de productes naturals és excepcional i això és quelcom que els clients (clientes majoritàriament) ho noten en el moment que comencen a utilitzar-los.

Caudalie és la nostra aposta per a una línia "cosm-ètica"

Des del passat mes d’octubre, disposem a la nostra farmàcia de la nova línia de productes naturals Caudalie.

I quines són les característiques principals d’aquesta línia que la diferencia respecte a les altres marques del mercat?

Bàsicament, la gran diferència respecte d’altres marques similars és el seu elevat compromís amb el respecte al medi ambient i també la utilització de productes naturals de gran qualitat. Els seus productes es basen majoritàriament en extractes de raïm recol·lectats de vinyes franceses (de les regions de Burdeos, Champagne i Borgonya) els quals són posteriorment patentat per ser utilitzats als seus productes cosmètics.

Redueixen al mínim la utilització de conservants (d’acord amb la certificació Ecocert), i alhora la política de l’empresa està totalment en contra de les proves amb animals.

Els seus compromisos amb el medi ambient també formen part del seu desenvolupament industrial: els seus envasos estan fabricats amb paper reciclat. Sempre que és possible utilitzen plàstic reciclat o plàstic vegetal. Es recicla al màxim per reduir els residus i el consum de matèries primeres.

S’optimitza l’envasat i el transport per reduir les emissions de CO₂ (l’empremta de carboni).

En resum, podem definir els cosmètics de la firma Caudalie, com a cosmètics formulats amb productes naturals de màxima qualitat (basats principalment en els beneficis que aporten els extractes del raïm), i que al mateix temps són respectuosos amb el medi ambient i la seva sostenibilitat.

Si desitgeu més informació sobre la marca i els seus productes podeu consultar-nos directament a través de la nostra pàgina web.