Blog

Què és l'al·lèrgia?
27 de Març del 2018

QUÈ ÉS L'AL·LÈRGIA?

Podem definir l'al·lèrgia com la reacció immunològica que desencadena l'organisme cap a una substància o grup de substàncies normalment inofensives. Aquestes substàncies poden ser molt variades, com ara: pol·len, els propis medicaments, espores de les flors, la pols, etc. Normalment, però, és durant la primavera on es presenten més casos d'al·lèrgies i com a tals poden ser tractades amb diversos productes naturals o en casos més acusats amb l'ajuda de medicaments.

Llegir més
Positiu!!! I ara què?
2 de Juny del 2015

POSITIU!!! I ARA QUÈ?

Doncs ara toca cuidar-se. Per dintre i per fora. Des de les primeres setmanes d’embaràs hi han canvis importants al cos. Les responsables són les hormones, la Gonadotropina Coriònica Humana (HCG), la progesterona, els estrògens i la Somatotropina Coriònica Humana (HPL) l’ augment de les quals va encaminat a produir un embaràs correcte. Els primers símptomes més o menys incòmodes: mareig, nàusees, cansament i somnolència van lligats als nivells d’aquestes, així com els canvis a la pell que es pateixen durant i després de l’embaràs.

Llegir més
COSMÈTICA NATURAL
30 de Març del 2015

COSMÈTICA NATURAL

La cosmètica natural es basa en productes que no han estat testats en animals, utilitza processos de transformació i elaboració respectuosos amb el medi ambient, fa servir embalatges eco-responsables, i de base, té un mínim del 90% dels seus ingredients d’origen natural. Normalment son productes que procedeixen de l’agricultura ecològica. Per poder reconèixer i garantir fàcilment la cosmètica natural, a molts països existeixen certificatsque així ho acrediten. Per exemple, a Espanya i França existeixen els certificats “Cosmebio” i “Ecocert”.

Llegir més